انواع پروتز سینه از لحاظ مواد تشکیل دهنده

سرتیتر ها

انواع پروتز سینه از لحاظ مواد تشکیل دهنده

انواع پروتز سینه از لحاظ مواد تشکیل دهنده

پروتزهای سینه از سه جنس تولید می‌شوند که تفاوت چندانی از نظر کیفتی را ندارند اما از نظر هزینه‌ی عمل، احساس راحتی با آن و جای شکاف با هم تفاوت دارند و بنابر شرایط بیمار پزشک یکی از آنها را انتخاب می‌کند: پروتز سینه سیلیکونی که ژل مانند است، پروتز سینه «آب نمکی»، و پروتز سینه ثابت یا «Gummy Bear» که در واقع نسل پنجم پروتزهای سینه می باشند.

۱. پروتز سینه آب‌نمکی

پروتزهای سینه آب‌نمکی گرد می باشند و با آب‌نمک استریل یا سالین پر شده‌اند. پروتز سینه آب‌نمکی دارای جداره‌ای سیلیکونی و غیرقابل نفوذ می باشند، از پروتز‌های سیلیکونی سفت‌تر می باشند، در صورت پاره‌شدن تخت و صاف می‌شوند و مایع درون آنها طی فرایندی طبیعی جذب بدن می‌شود چون این مایع به‌طور طبیعی در بدن وجود دارد، پس مشکلی برای سلامتی ایجاد نمی‌کنند.

مزایای پروتز سینه آب‌نمکی

نیاز به برش کمتر می باشد؛
هزینه‌ های پایین‌تر؛
نیاز کمتر به معاینه و مانیتورینگ

معایب پروتز سینه آب‌نمکی

لمس غیر‌طبیعی‌تر؛
افزایش ریسک چین‌خوردگی بیشتر؛
احتمال خالی‌شدن خود‌به‌خودی سینه؛
احتمال تأثیر‌گذاری بیشتر روی بافت های سینه.
نکته‌ی دیگر این است که استفاده از پروتزهای سالین یا آب‌نمکی برای افراد زیر ۱۸ سال توصیه نمی‌شود.

۲. پروتز سینه سیلیکونی

پروتز سینه سیلیکونی از ترکیبات مختلف سیلیکون ساخته شده‌اند و شبیه ژل چسبنده می باشند. با توجه به امنیت بیشتر این پروتزها، به‌نظر می‌رسد که انتخاب نخست خانم‌ها برای پروتز سینه، پروتزهای سیلیکونی می باشند. دلیل این امر شبیه‌تر بودن آنها به بافت سینه می باشد. علاوه بر این در صورت صدمه دیدن این پروتزها از بین نمی‌روند و ژل‌های درون پروتز به فضای اطراف یا لایه‌های دیگر پروتز وارد می‌شود.

درصورتی‌که از پروتز سینه سیلیکونی استفاده کرده‌اید، معاینه‌ی منظم توسط پزشک امری ضروریمی باشد. حداقل سن برای استفاده از پروتزهای سینه سیلیکونی ۲۲ سال می باشد.

مزایای پروتزهای سینه سیلیکونی

احتمال چین‌خوردگی کمتر
کاهش خطر خالی‌شدن خود‌به‌خودی
لمس طبیعی‌تر

معایب پروتزهای سینه سیلیکونی

هزینه بیشتر
نیاز به معاینه و مانیتورینگ بیشتر
ایجاد برش بیشتر روی پوست

خطر پاره‌شدن بدون علامت.پروتز سیلیکونی داشته‌اند لازم است که سه سال بعد از عمل جراحی، MRI انجام دهند. بعد از آن هر دو سال یک‌بار لازم می باشد برای بررسی پارگی بی‌صدای پروتزهای سیلیکونی MRI انجام شود.

۳. پروتزهای سینه ثابت یا Gummy Bear

درصورتی‌که پروتزهای سینه Gummy Bear پاره شوند، به هیچ عنوان دچار تغییرات ظاهری نخواهند شد و از این جهت به آنها پروتزهای ثابت می‌گویند. این پروتزها در بدن به‌جای گرد بودن، دارای شکل هستند و در قسمت پایین از برجستگی بیشتری برخوردار هستند. تراکم سیلیکون در این نوع از پروتزها بالاست و درنتیجه سفت‌تر می باشند و به همین دلیل آسیب‌دیدگی در آنها کمتر است. بزرگ‌ترین عیب پروتزهای ثابت این است که برای قرار دادن این پروتزها نسبت به انواع دیگر باید برش‌های بیشتری در پوست انجام شود.

 

هنوز هیچ دیدگاهی وجود ندارد.

اولین کسی باشید که برای “انواع پروتز سینه از لحاظ مواد تشکیل دهنده” دیدگاه می‌گذارید:

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

چقدر مفید بود ؟